Kereskedőknek

Információk kézműveseknek, árusoknak, vendéglátósoknak!

A kézművesek, árusok sátrai füves területen kerülnek kijelölésre, a rendezvény ideje alatt a terület autóval egyáltalán nem járható, csak a kipakolás idejére lehet bent tartózkodni, ám az árusok részére biztosítunk a közelben parkolási lehetőséget.

A szabadtéri kézművesek, árusok árusítóhelyeiket bruttó 5000 Ft./méter válthatják meg.

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy az árusok jelentkezését csak abban az esetben fogadjuk el, ha jelentkezésük után a regisztrációs lap kitöltésével, elküldésével, általunk vissza igazolás követően, átutalással vagy a helyszinen fizetik meg a helypénzt. 

Arra törekszünk, hogy a hozzánk ellátogatók valóban minőségi áruval találkozhasson, ezért szeretnénk kiszűrni a máshol oly divatos „kínai”, valamint a pár forintos műanyag termékeket. Ezért a rendezvény szervezői fenntartják a jogot arra, hogy a termékeket előzetesen megszemléljék, és ha az adott termék nem felel meg az általuk támasztott követelményeknek a vásárból kizárják. A feltételrendszer nem túlságosan bonyolult, a terméknek lehetőleg magyarnak és/vagy kézműves terméknek kell lennie.

Ezért kérek minden árust, hogy jelentkezéskor fényképpel feltöltött emaileket írjanak.

Az árusításhoz az áramot tudjuk biztosítani, indokolt esetben és személyes egyeztetés után. Kérjük ezt is jelezzék felénk a regisztrációs nyomtatványon!

A tevékenységét mindenki a saját felelősségére végzi, kérjük a szabályok pontos betartását. Csak az a cég árusíthat a rendezvény területén, aki a szerződésében azt előre jelezte és valamennyi engedéllyel rendelkezik. Az engedéllyel nem rendelkezők árusító-tevékenységét a szervezők azonnal megszüntetik.

Ezen kívül kérjük azokat a vállalkozókat, akik nyílt láng használatával üzemelnek, hogy szakember által érvényesített tűzoltó készüléket hozzanak magukkal, ennek hiányában tevékenységüket nem kezdhetik meg.

A programok a helyszíneken körülbelül 22:00 óráig tartanak, ez után az időpont után a területen térítésmentes őrzést biztosítunk, ami a termékekre nem vonatkozik. A területen ingyenes mobil, és nyilvános wc működik majd.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a pénteki napon 12:00-tól 17:00-óráig, míg a szombati napon 7:00-tól 10:00-óráig állíthatnak sátrat. Jelentkezését kérjük 2023 január 15-től legkésőbb 2023 február 05-ig tegye meg. Előre nem regisztrált kézműves, vagy vállalkozó a fesztiválon nem árulhat. Jelentkezést az alábbi email címen lehet:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Akár kézműves-árusként akár látogatóként érkezik hozzánk, mindenképpen szeretettel várjuk, hozza párját, családját is, legyen ez a hétvége a közös kikapcsolódásé is.

 

 

 

Pdf letöltés 1

Készült: 19 január 2023
Találatok: 7390
Böllérfesztivál