Kereskedőknek

Információk kézműveseknek, árusoknak, vendéglátósoknak!

A kézművesek, árusok sátrai füves területen kerülnek kijelölésre, a rendezvény ideje alatt a terület autóval egyáltalán nem járható, csak a kipakolás idejére lehet bent tartózkodni, ám az árusok részére biztosítunk a közelben parkolási lehetőséget.

A szabadtéri kézművesek, árusok árusítóhelyeiket bruttó 5000 Ft./méter válthatják meg.

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy az árusok jelentkezését csak abban az esetben fogadjuk el, ha jelentkezésük után a regisztrációs lap kitöltésével, elküldésével, általunk vissza igazolás követően, átutalással vagy a helyszinen fizetik meg a helypénzt. 

Arra törekszünk, hogy a hozzánk ellátogatók valóban minőségi áruval találkozhasson, ezért szeretnénk kiszűrni a máshol oly divatos „kínai”, valamint a pár forintos műanyag termékeket. Ezért a rendezvény szervezői fenntartják a jogot arra, hogy a termékeket előzetesen megszemléljék, és ha az adott termék nem felel meg az általuk támasztott követelményeknek a vásárból kizárják. A feltételrendszer nem túlságosan bonyolult, a terméknek lehetőleg magyarnak és/vagy kézműves terméknek kell lennie.

Ezért kérek minden árust, hogy jelentkezéskor fényképpel feltöltött emaileket írjanak.

 

A tevékenységét mindenki a saját felelősségére végzi, kérjük a szabályok pontos betartását. Csak az a cég árusíthat a rendezvény területén, aki a szerződésében azt előre jelezte és valamennyi engedéllyel rendelkezik. Az engedéllyel nem rendelkezők árusító-tevékenységét a szervezők azonnal megszüntetik.

Ezen kívül kérjük azokat a vállalkozókat, akik nyílt láng használatával üzemelnek, hogy szakember által érvényesített tűzoltó készüléket hozzanak magukkal, ennek hiányában tevékenységüket nem kezdhetik meg.

A programok a helyszíneken körülbelül 21:00 óráig tartanak, ez után az időpont után a területen térítésmentes őrzést biztosítunk, ami a termékekre nem vonatkozik. A területen ingyenes mobil, és nyilvános wc működik majd.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a pénteki napon 12:00-tól 17:00-óráig, míg a szombati napon 7:00-tól 10:00-óráig állíthatnak sátrat. Jelentkezését kérjük 2024 január 10-től legkésőbb 2024 február 05-ig tegye meg. Előre nem regisztrált kézműves, vagy vállalkozó a fesztiválon nem árulhat. Jelentkezést az alábbi email címen lehet:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Akár kézműves-árusként akár látogatóként érkezik hozzánk, mindenképpen szeretettel várjuk, hozza párját, családját is, legyen ez a hétvége a közös kikapcsolódásé is.

 

 

 

Pdf letöltés 1

Készült: 15 január 2024
Találatok: 8811
Böllérfesztivál